Diensten

Hulp op afstand

De stap om een expert op locatie te laten komen is vaak groot omdat het veel kosten met zich mee brengt. Bij Jasper Kemper ICT bieden wij ook hulp op afstand zodat u voor een schappelijk tarief al geholpen kan worden. Dit kan vaak snel. Als het op afstand niet kan worden opgelost en wij moeten toch op locatie langskomen, dan betaalt u geen kosten voor de hulp op afstand.

Cloud

Wilt u uw back-ups veilig bewaren of bestanden van Jasper Kemper ICT benaderen via het internet, dan kunt u gebruik maken van Jasper Kemper ICT’s eigen cloud.

PC Opschonen

Is uw PC traag van alle opgehoopte software en rotzooi? Wij schonen uw PC op en zorgen dat hij weer zo snel wordt als vanouds.

Virus verwijderen

Last van virussen? Wij verwijderen het virus voor u en zorgen dat zoveel mogelijk bestanden worden gered. Neem daarna een anti-virusprogramma van ESET bij ons af om uw PC volledig te beschermen tegen nieuwe infecties.

TV en Home Cinema

De technische veranderingen in de TV-wereld zijn niet meer bij te houden. Wij bieden advies voor de aanschaf van een nieuwe televisie of een complete home-cinema-installatie.

PC op maat

Een standaard computer uit een winkel heeft altijd iets te veel of te weinig. Wij bouwen PC’s voor u op maat op basis van uw eisen en wensen.

Wifi verbeteren

Wij meten uw wifi en geven een oplossing om uw wifi in uw huis of bedrijf te versterken.

PC Repareren

Werkt uw PC niet meer? Wij onderzoeken het probleem en bieden een oplossing naar wens!

Heeft u een verzoek wat hierboven niet staat vermeld, neem contact met ons op! In veel gevallen kunnen we u alsnog helpen en kunnen wij een offerte voor u opstellen.